Malieveld

Ook in 2014 zal het Malieveld het kloppende hart van de ABN AMRO CPC Loop Den Haag zijn. De start en de finish van het evenement liggen aan het Malieveld, maar je vindt er veel meer!

Bekijk hier de plattegrond en hier de looproutes van het Malieveld. 

kluisjes

ABN AMRO Running Safe (Lockers)

ABN AMRO biedt klanten en deelnemers aan de ABN AMRO CPC Loop Den Haag de gelegenheid hun waardevolle spullen op te bergen in de ABN AMRO Running Safe. Voor de start kun je je portemonnee, telefoon, sleutels etc. in een kluisje doen en de sleutel meenemen in een gratis handig zweetbandje met opbergvak, om deze na afloop weer op te halen.

Aramco

Aramco Student Home

Heb jij je inschreven voor de Aramco Student Run, dan heb jij exclusief toegang tot het Aramco Student Home. Op vertoon van je groene startnummer kun je in het verwarmde home omkleden, je tas inleveren en een presentje ophalen. Daarnaast kun je hier gezellig met andere studenten een drankje doen aan de bar om je overwinning te vieren.

Lodder

Bloemen

Bloemist Lodder zal ook dit jaar op het Malieveld staan met prachtige bloemen. Dus haal jouw kanjer over de finish met een feestelijk bosje bloemen.

 

Triodus

CPC Campus

Met alweer een record aantal deelnemende scholen, kan het feest beginnen op de CPC Campus. Met de Triodus Playground, waar kids volop kunnen klimmen, klauteren en knutselen. Een groot aantal scholen heeft hier ook een kraam gereserveerd, bekijk hier de indeling van de scholenkramen.

Dunea

Dunea Tappunt

Dunea verzorgt twee tappunten op het Malieveld, hier kun je veilig drinkwater tappen. Vul gerust je bidon en voorkom dat je dorst krijgt.

medailles

Graveren

De medaille die je van ons krijgt na de finish kun je ter plekke laten verbijzonderen bij de graveerstand. Heb je dit bij inschrijving vermeld, dan vind je hiervoor een bonnetje op je startnummer. Het is ook mogelijk je medaille te laten graveren als je dit niet van te voren hebt aangemeld. De kosten hiervoor bedragen € 8,-.

HipHardlopen

hiphardlopen.nl

De webshop hiphardlopen.nl verkoopt hippe hardloopkleding voor vrouwen. Kleding die zeer functioneel is maar heel vrouwelijk in vrolijke kleuren en prints.

broodje_gezond

Horeca

Henk Patat zal de horeca op het Malieveld verzorgen, inclusief een terras. Je kunt hier terecht voor gezonde broodjes, soep en warme dranken. Daarnaast serveert Henk, zoals de naam ook zegt, patat en andere warme snacks.

kleedruimte

Kleedruimte

Kleed je om op het Malieveld voor aanvang en na afloop van de ABN AMRO CPC Loop Den Haag. Toegang heb je uitsluitend op vertoon van je startnummer. Bekijk hier het overzicht van het lopersdorp.

sporttas

Tasseninname

Iedereen ontvangt een bagagelabel (m.u.v. 1 km en 2,5 km), bevestig deze aan je tas en geef je tas af bij de tasseninname. Na de loop kun je op vertoon van je startnummer je tas weer ophalen bij de tasseninname. De tasseninname voor de Business Run vind plaats in het Business Paviljoen. Studenten kunnen hun tas inleveren bij het Aramco Student Home. Bekijk hier het overzicht van het lopersdorp.

Startnummer CPC 2013

Wedstrijdsecretariaat

Hier kun je terecht voor vragen over je deelname en je startnummer. Er is geen na-verkoop van startnummers tijdens het weekend van ABN AMRO CPC Loop Den Haag. Zaterdag 8 maart is het wedstrijdsecretariaat geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag 9 maart van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Ook kun je hier je adidas Event Tee ophalen, indien je die besteld hebt bij je inschrijving.

Weight Watchers

Weight Watchers

Kom langs bij onze stand op het Malieveld voor meer informatie!

AA DrinkADGemeente Den HaagSky Radio